Viooljuf Jasmijn geeft les aan iedereen die van viool houdt. Ben je weg van de viool, gedreven om viool te leren spelen, verzot op een beroemde violist(e), verliefd op de klank van die mooie viool, jong of oud, ervaren in het vioolspel of nog maar beginner? Kom bij mij, Viooljuf Jasmijn, op vioolles!

Vioolles in Den Haag, Vioolles in Rijswijk, Vioolles in Katwijk aan Zee, Vioolles in de Bollenstreek

Vioolles (also in English) voor iedereen uit de gemeente Katwijk aan Zee en omstreken, dus ook Wassenaar, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijk, Oegstgeest, Lisse, Leiden enzovoorts!!
Learn More

Prinses Christina Concours Finale

Zaterdag 23 April 2016 vindt om 14:00 de nationale finale van het Prinses Christina Concours plaats in het Zuiderstrand Theater
Meer Weten

Liza Ferschtman Octet in Leiden

Woensdag 13 April speelt Liza Ferschtman met haar 8-koppige ensemble het prachtige Octet van Schubert en het meeslepende tweede strijkkwintet in G van Dvořák
Meer Weten

Morgenstond Viool Kids in het Juliana Kinder Ziekenhuis

Zondag 24 April 2016 spelen de Morgenstond Viool Kids en de Haagsche Viool School heel veel mooie vioolstukken in het Juliana Kinder Ziekenhuis
Meer Weten

Jong Piano Talent Aidan Mikdad

Vrijdag 8 April speelt Sinfonia Rotterdam in Den Haag met Aidan Mikdad Piano Concert no. 20 van Mozart
Meer Weten

The American Dream

Het Cicionia Consort met The American Dream. Een Amerikaans muziek programma geïnspireerd door de Wilde Verkiezingsstrijd in Amerika. Historicus en Amerika-kenner Maarten van Rossem zal in de zijn bekende stijl en boeiende vertelkunst de muziekwerken in context plaatsen.
Meer Weten

Mijn aanbod

  • Privé-lessen worden aangeboden in blokken van: -30 minuten, -45 minuten en -één uur.
  • Regelmatig neem ik de tijd om een groepsles in te lassen. In deze groepsles wordt samengespeeld en samen geleerd. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.
  • Muziektheorie komt zowel in de privé-les als in de groepsles aan bod. Harmonie en solfège worden ook behandeld.
  • De leerlingen worden gestimuleerd naar orkest te gaan of om een ensemble samen te stellen. Kamermuziek vergroot het begrip en het plezier in de muziek!
  • Ik geef les aan 'Vioohuis Stieneke' in Den Haag, 'MOOOF' in Den Haag en Katwijk aan Zee