Indiana is druk

Hallo Allemaal,

Even een klein bericht van mij: ondanks dat de cursus pas 28 juni begint, heb ik het nu al ontzettend druk met het volgen van vioollessen en masterclasses van Summer String Academy leerlingen. In het bijzonder ben ik zeer onder de indruk van Richard Aaron, een bijzonder goede cellist en cello-docent. Praktisch alle ‘aanvoerende cellisten’ bij de grote orkesten uit de hele wereld zijn leerlingen van hem. In een volgend bericht vertel ik over zijn masterclasses.

Het is hier heerlijk warm en ik heb nog geen Cicada gezien, wel een gevaarlijke onweersbui in de buurt waar mogelijk tornado’s uit kunnen ontstaan.

Indiana_University-seal

1. Elisa Reply

Hey Jasmijn! Je bent als het goed is vandaag gestart met de cursus. Ik ben benieuwd naar je verhalen en hoop dat je de kracht houdt om je blog bij te werken. Klinkt allemaal super cool maar ook erg vermoeiend :-)
    Succes en sterkte met eventuele tornado’s, mocht je ze ‘zien’ en veel plezier daar!