Zondag 24 April 2016 geven de Morgenstond Viool Kids en de Haagsche Viool School een heerlijk concert in het Juliana Kinder Ziekenhuis, aanvang 15:00, besloten concert

mvk2016_julianakinderziekenhuis

Kinder Concert

In het Juliana Kinder Ziekenhuis

De Morgenstond Viool Kids en de Haagsche Viool School zullen speciaal voor de kids in het Juliana Kinder Ziekenhuis een mooi en krachtig concert geven. Gevorderde en beginnende violistjes van de twee vioolscholen zullen iedereen in het JKZ een extra vrolijke dag bezorgen!

Dit concert is speciaal voor de kids, ouders en werknemers van het Juliana Kinder Ziekenhuis. Mocht U graag een concert van de Morgenstond Viool Kids en de Haagsche Viool School bijwonen, dan bent U welkom op 17 Juni in Theater Dakota waar wij samen met Orkest Morgenstond zullen spelen.

Agenda Orkest Morgenstond